Sopimusehdot

Sopimusehtoja sovelletaan Tietopartio Oy:n toimittamiin palveluihin, ellei toisin olla kirjattu. Sopimuksen osapuolina toimivat Tietopartio Oy ja palvelun tilannut tai palvelua käyttävä osapuoli (myöhemmin "asiakas"). Asiakas sitoutuu noudattamaan sopimusehtoja. Sopimusehdot astuvat voimaan 15.1.2023 ja ovat voimassa toistaiseksi.

Oikeus sopimusehtojen muutoksiin varataan. Sopimusehtojen muutoksista tiedotetaan verkkosivuillamme (kauppa.tietopartio.fi). Asiakas on vastuussa siitä, että kolmannen osapuolen tahot, kuten työntekijät sitoutuvat noudattamaan näitä sopimusehtoja.

Sopimuksen muodostuminen

Sopimus Tietopartio Oy:n kanssa muodostuu, kun vahvistat tilauksesi verkkokaupassamme ja suoritat maksun millä tahansa hyväksymällämme maksutavalla (myös mahdolliset ilmaispalvelut). Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen, jos tuotteen tai palvelun hinta on ilmeisen virheellinen. Mikäli peruutamme tilauksen, sitoudumme palauttamaan kauppasumman.
Sopimuksen kesto on yhtä kuin laskutuskauden kesto. Mikäli sopimusta ei irtisanota laskutuskauden loppuun mennessä, sopimus jatkuu automaattisesti laskutuskauden lopussa.

Sopimuksen irtisanominen

Sopimus voidaan purkaa asiakkaan toimesta Tietopartion verkkosivuilla tai sähköpostilla. Irtisanomisilmoitus on tehtävä kaksi viikkoa ennen laskutuskauden loppua. Mikäli irtisanomisilmoitus jätetään liian myöhään, asiakas on velvollinen maksamaan seuraavan laskutuskauden täysimääräisesti. Asiakkaalla ei saa irtisanomishetkellä olla erääntyneitä laskuja.

Mikäli Tietopartio Oy:n tekemät sopimusehtojen muutokset vaikuttavat merkittävästi asiakkaan velvollisuuksiin, on asiakkaalla oikeus sopimuksen purkuun kesken laskutuskauden. Tämä ehto ei kuitenkaan päde, jos muutos perustuu lakisääteisiin muutoksiin.

Tietopartio Oy:llä on oikeus irtisanoa sopimus asiakkaan kanssa välittömästi, mikäli asiakas rikkoo näitä sopimusehtoja. Mikäli asiakas rikkoo näitä sopimusehtoja, Tietopartio Oy ei ole velvoitettu korvaamaan asiakkaalle mitään. Mikäli Tietopartio Oy irtisanoo sopimuksen asiakkaan kanssa ilman sopimusehtorikkomuksia, Tietopartio Oy sitoutuu maksamaan käyttämättä jääneen ajan palvelumaksut asiakkaalle.

Domainin/verkkotunnuksen rekisteröinti

Verkkotunnukset rekisteröidään kolmannen osapuolen ylläpitämien rekisteripalveluiden kautta. Tilatessaan palvelun, asiakas hyväksyy verkkotunnusrekisterin käyttöehdot ja vastaa omista oikeuksistaan verkkotunnuksen käyttöön. Verkkotunnuksen rekisteröinnistä lähetetään asiakkaalle vahvistussähköposti. Tietopartio Oy ei ole vastuussa rekisteröinnin onnistumisesta. On mahdollista, että rekisteröinti viivästyy teknisistä syistä, ja verkkotunnuksen rekisteröi toinen henkilö ensin. Mikäli asiakas ei irtisano verkkotunnuksen hallintaa noudattaen kahden viikon irtisanomisaikaa, verkkotunnus uusitaan automaattisesti.

Maksuehdot

Maksupalveluntarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottmaan ensisijaisesti tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta