Tietopartio Oy on perustettu 2010. Henkilöstöllä on työkokemusta vaativien IT-ympäristöjen ylläpidosta yhteensä yli 50 vuotta. Yritys on 100-prosenttisesti toimivan johdon omistama.

Saat meiltä kaikki yrityksesi tarvitsemat tietotekniikkapalvelut. Webhotellien ja virtuaalipalvelimien lisäksi Tietopartio tarjoaa mm. IT-ulkoistuspalveluja, konesalipalveluja sekä Microsoft 365 -palveluja. Toteutamme yrityksille kokonaisvaltaista IT-ympäristön ylläpitoa, joka pitää sisällään suunnittelun, toteutuksen, ylläpidon ja kehityksen avaimet käteen -periaatteella. Hoidamme ulkoistuskumppanina puolestasi koko IT-ympäristön riippumatta käytettävistä tekniikoista. Tietoturvalliset konesalipalvelumme sijaitsevat Suomessa, ja tarjoamme myös tilaa yritysten omille palvelinlaittoistoille. Vastaamme myös asiakasyritystemme omien konesalien toiminnasta, tietoturvallisuudesta ja teknisestä toteutuksesta.
Hoidamme palveluille kaikki tarvittavat lisenssit ja tarjoamme käyttäjätukea loppukäyttäjille tai yrityksen omalle it-henkilöstölle. Lue lisää kaikista palveluistamme kotisivuiltamme tietopartio.fi.

Yhteystiedot

Latokarinkatu 3, 20200 Turku
Puh. 044 0800 111
asiakaspalvelu@tietopartio.fi
Y-tunnus: 2363272-1